pannavoetbal
Wat is pannavoetbal?
31 januari 2018
pannavoetbal
Wat is pannavoetbal?
31 januari 2018

Nieuwe pannakooi opgeleverd in Nijkerkerveen

De kinderen van Nijkerkerveen kunnen sinds vandaag genieten van een nieuwe pannakooi, die door de lokale voetbalheld Donny van de Beek is geschonken en door Voetbalcourt BV is opgeleverd. Belangrijkste beweegreden was dat de kinderen van Nijkerkerveen gemotiveerd worden minder achter de spelcomputer te zitten en meer samen buiten te spelen.

Enkele maanden geleden is Voetbalcourt BV benaderd om dit te realiseren, uiteraard waren we erg enthousiast om ze te helpen bij dit project. Uitdaging bij deze voetbalspeelplaats was de beperkte ruimte en de bestemming van de gemeentegrond waar de voetbalkooi op geplaatst zou worden. Wij adviseerden daarom de compacte pannakooi PK-5000 van fabrikant DutchPanna, bijkomend voordeel is dat deze kooi later eventueel nog redelijk makkelijk te verplaatsen is.

Bij Voetbalcourt BV zijn we erg trots dat we dit mooie project hebben mogen realiseren. Wilt u ook kinderen meer motiveren buiten te spelen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Today I opened a football cage at my old primary school De Horizon in Nijkerkerveen. It feels good to give something back and make the kids happy with a new place to play football! ⚽️❤️

Een bericht gedeeld door Donny van de Beek (@donnyvdbeek) opPannakooien


Voetbalcourt levert diverse soorten pannakooien voor de laagste prijs van Nederland! Bekijk direct ons aanbod aan en ontvang direct vrijblijvend een offerte voor een pannakooi.
Voor advies komen wij graag vrijblijvend bij u langs op locatie.